Este un obicei la români, ca înainte de felul principal, să le servești musafirilor aperitive, precum mezeluri de carne, brânzeturi,ouă umplute cu maioneză, fasole bătută, hummus, salată de vinete sau zacuscă. Aceste aperitive sunt nelipsite de pe mesele românilor.
Fasolea bătută, hummusul, salata de vinete și zacusca sunt considerate gustări delicioase, însă, nu sunt și cele mai sănătoase. Medicul nutriționist Mihaela Bilic avertizează că toate acestea pot fi o sursă ascunsă de calorii din cauza cantității mari de ulei folosită în prepararea unor aperitive, precum fasolea bătută, hummusul, salata de vinete sau zacusca.

Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.