Care este diferența dintre chec și pandișpan. Ingrediente, textură și mod de preparare

acum 16 ore 14

Checul și pandișpanul sunt două deserturi clasice, ușor de preparat și foarte apreciate. Deși la prima vedere par similare, cele două prăjituri au ingrediente, texturi și tehnici de preparare diferite. Descoperă ce le diferențiază și cum să alegi varianta potrivită pentru desertul tău.

Ce este checul și cum se prepară?

Checul este un desert dens și bogat, preparat cu făină, ouă, zahăr, grăsimi (unt sau ulei) și praf de copt. Datorită conținutului de grăsime, are o textură moale și umedă, iar gustul său poate fi intensificat prin adăugarea de cacao, nuci, stafide, fructe confiate sau ciocolată.

...

Sursa: https://www.naratiunea.ro/news/social/care-este-diferenta-dintre-chec-si-pandispan-ingrediente-textura-si-mod-de-preparare/

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.