Celebrele aperitive precum zacusca, salata de vinete sau fasolea bătută sunt gustoase, dar pot deveni și periculoase pentru siluetă, din cauza cantității mari de ulei folosite la preparare. În acest context, medicul nutriționist Mihaela Bilic explică care este cea mai potrivită alegere în curele de slăbire și care dintre ele poate fi inclusă cu încredere într-un regim echilibrat.
În general, cele trei produse preparate tradiționale tartinabile sunt nelipsite de pe mesele românilor și, tocmai de aceea, Mihaela Bilic vine cu recomandări pentru cei care își doresc să le includă în alimentație fără să își compromită dieta.
Potrivit specialistei, aceste alimente pot fi consumate chiar și în cure de slăbire sau menținere, atâta timp cât se ține cont de proporția de grăsimi.
Ea precizează că fasolea bătută este varianta cea mai „cuminte”, cu aproximativ 4 grame de ulei la 100 de grame de produs. Spre comparație, salata de vinete poate ajunge la 10 gram...

acum 1 luna
12




















English (US) ·
Romanian (RO) ·