Un cardiolog a dezvăluit care sunt alimentele aparent sănătoase, dar pe care le evită din cauza efectelor negative asupra sănătății, unul dintre ele fiind surprinzătoare pentru public.
Dr. Sanjay Bhojraj, care activează în California spune că mulți oameni presupun că uleiurile din semințe, produsele „dietetice”, iaurturile aromate, batoanele proteice și chips-urile din legume sunt alternative mai sănătoase la uleiurile tradiționale sau la produsele integrale. Expertul în sănătate trage un semnal de alarmă cu privire la aceste alimente, asta pentru că nu sunt întotdeauna bune, iar în unele cazuri, chiar dacă au mai puține calorii, pot fi dăunătoare.
Motivul este unul simplu: produsele „dietetice” conțin aditivi sintetici care au fost legați de o serie de probleme de sănătate precum dificultăți digestive, afecțiuni cardiovasculare și chiar cancer.
Aceste produse intră în categoria alimentelor ultraprocesate (UPF), pentru că au fost modifi...

acum 1 luna
21























English (US) ·
Romanian (RO) ·