Care sunt cele mai nocive alimente ultraprocesate? Un nou studiu le asociază cu decesele cauzate de boli de inimă și AVC. Prima pe listă, pâinea

acum 3 luni 8
Alimentele ultraprocesate sunt produse industriale care conțin ingrediente greu de găsit în bucătăriile obișnuite — aditivi, conservanți, îndulcitori artificiali și arome sintetice. Consumul frecvent poate crește riscul de obezitate, boli cardiovasculare și diabet, deoarece sunt adesea bogate în zahăr, sare și grăsimi nesănătoase.

Sursa: https://ziare.com/alimente-ultraprocesate/care-sunt-cele-mai-proaste-alimente-ultraprocesate-nou-studiu-decese-cauzate-boli-inima-1926472

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.