Anumite ingrediente pot face chiftelele greu de digerat, provocând disconfort, arsuri sau balonare. Un ingredient frecvent întâlnit în rețetele tradiționale de chiftele este pâinea înmuiată în lapte. Aceasta este adăugată pentru a oferi o textură pufoasă și fragedă compoziției, însă poate fi inadecvată pentru persoanele cu un stomac sensibil. Iată de ce:
Laptele poate îngreuna digestia – multe persoane au intoleranță la lactoză, iar combinația de lapte cu carne poate încetini procesul digestiv.
Pâinea absoarbe o cantitate mare de grăsime – mai ales atunci când chiftelele sunt prăjite, ceea ce le face mai greu de digerat.
Combinația de amidon și proteine – aceasta poate duce la fermentație și disconfort abdominal.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ce-ingredient-sa-nu-pui-in-chiftele-ca-sa-nu-iti-pice-greu-la-stomac-asa-te-vei-bucura-de-gustul-lor-delicios_67b5c631b9af712097104b23 Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.