Ciorba de pui rămâne unul dintre preparatele preferate ale românilor, datorită gustului autentic, asta ca să nu mai pomenim de beneficiile pentru organism. Însă, pentru ca rețeta să iasă așa cum trebuie, există un ingredient care ar trebui evitat cu orice preț.
Marii chefi bucătari spun că acest ingredient poate compromite gustul tradițional dacă este adăugat în ciorba de pui.
Ingredientul care nu are ce căuta în ciorba de pui
Chiar dacă mulți sunt tentați să dea o notă cât mai „specială” tradiționalei ciorbe de pui, ierburile de Provence nu sunt deloc potrivite și nu au ce căuta în acest fel de mâncare. Amestecul aromat de rozmarin, cimbru, oregano, busuioc, maghiran și chiar lavandă este ideal pentru fripturi, sosuri sau paste, dar schimbă complet gustul unei ciorbe clasice.
Bucătarii atrag atenția că, odată adăugat acest condiment, ciorba de pui își pierde aroma inconfundabilă, cea pe care mulți o aso...