Specialiștii de la Healthline spun că unul dintre cele mai sănătoase moduri de a consuma cartoful este prin fierbere. Această metodă de gătire nu reprezintă un pericol pentru siluetă sau pentru sănătate.
Cartoful fiert este bogat în carbohidrați și, consumat în măsură, îți poate aduce o mulțime de beneficii organismului. Bucătarii specialiști au dezvăluit și ce trebuie să pui în apa în care fierbi cartofii pentru a scurta timpul de gătire al acestora.
Pentru a ajuta acești tuberculi să fiarbă mai repede, tot ce trebuie să faci este să adaugi în oala cu apă și puțin unt sau ulei. La suprafața apei se va forma o peliculă subțire de grăsime, iar cartofii tăi se vor pătrunde mult mai rapid. În plus, untul le va da cartofilor tăi un gust aparte.
Sigur și tu ai în bucătărie acest ingredient banal. De acum îl poți transforma în unealta ta secretă pentru a scurt timpul în care fierbi cartofii.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ce-poti-pune-in-oala-cu-cartofi-pentru-a-fierbe-mai-repede-secretul-pe-care-trebuie-sal-cunoasca-toate-gospodinele_67af1e14863efc7b3669e966Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.