Ce pun bulgăroaicele în ardeii murați. Ingredientul secret care mai „taie” din gustul mult prea acru

acum 2 luni 19

În majoritatea murăturilor bulgăroaicele obișnuiesc să pună ardei, iar gustul este unul excepțional. Chiar și gospodinele din țara noastră au dezvoltat de mult timp obiceiul de a adăuga această legumă printre celelalte puse la murat. 

Bulgăroaicele au o tradiție de a pune ardei în murături, iar în această combinație se adaugă adesea diverse ingrediente pentru a le face mai savuroase. De obicei, pe lângă ardeii murați, bulgăroaicele adaugă ierburi și condimente precum usturoi, mărar, foi de dafin, boabe de piper sau semințe de muștar.

În unele zone, pot pune chiar și un pic de zahăr pentru a echilibra gustul acru. Murăturile sunt, în general, o parte importantă din bucătăria lor, iar fiecare familie are rețeta ei specială.

Citește continuarea aici.

...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/ce-pun-bulgaroaicele-in-ardeii-murati-ingredientul-secret-care-mai-taie-din-gustul-mult-prea-acru_67b3a9d911751d5c4d01ccc2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.