Totuși, puțini știu că italienii au un mod unic și fascinant de a aborda chiar și obiceiul de a bea ceai. Spre deosebire de tradițiile britanice sau asiatice, italienii folosesc frecvent ierburi aromatice care, pentru români, ar putea părea neașteptate și complet neobișnuite.
Ierburi aromatice des folosite de italieni întru ceaiRozmarin (Rosmarinus officinalis) Rozmarinul este una dintre cele mai iubite ierburi din bucătăria italiană, dar și un ingredient surprinzător pentru ceai. Infuzia de rozmarin este apreciată pentru aroma sa intensă și ușor lemnoasă. Italienii cred că rozmarinul ajută la concentrarea mentală, reduce stresul și îmbunătățește digestia. Când un român aude de ceai de rozmarin, probabil se gândește mai degrabă la o friptură, dar pentru italieni este o alegere perfectă într-o după-amiază relaxantă.Salvie (Salvia officinalis) Ceaiul de salvie este foarte popular în Italia, datorită proprietăților sale calmante și antiinflamatoare. Aroma salv...Ce pun italienii în ceai, pentru a fi plin de savoare. Românilor li s-ar părea complet ciudat
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/ce-pun-italienii-in-ceai-pentru-a-fi-plin-de-savoare-romanilor-li-sar-parea-complet-ciudat_67988f213a9b1b1c95056243
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.