Gătitul pe caniculă poate să transforme bucătăria într-un real cuptor. Temperaturile ridicate din zilele caniculare cer soluții practice și preparate ușoare, care nu necesită ore multe petrecute la aragaz. Iată cele mai eficiente trucuri.
Află ce ar trebui să gătești, de fapt, pe caniculă, dar și ce poți să faci pentru a răcori casa atunci când gătești. Există o varietate de preparate răcoritoare și sănătoase, ce pot fi gătite pentru a te bucura de o masa plină de savoare și beneficii nutritive în timpul caniculei.
Unul dintre cele mai bune feluri de mâncare pentru a răcori organismul în zilele toride sunt salatele proaspete și pline de culoare. Ele pot fi combinate cu legume de sezon, verdeață aromatică, fructi dulci și sănătoase, însoțite de protein ușoare, precum puiul fiert sau peștele.
Astfel, fructele și legumele proaspete sunt potrivite pentru sezonul de vară și pot fi folosite în preparate gustoase și caniculare. Smoothie-urile, sucurile...