Iată ce se întâmplă în organism dacă mănânci pepene roșu cu brânză, potrivit lui Carmen Brumă. Este una dintre combinațiile alimentare apreciată de multe persoane, însă cât de sănătoasă este pentru organism? Vezi mai jos.
V-ați gândit vreodată ce se întâmplă în organism, atunci când consumați pepene roșu cu brânză? O astfel de combinație alimentară este apreciată de multe persoane, mai ales pentru gustul fresh și echilibrat între dulce și sărat pe care îl oferă.
„În loc doar de apă, zaharuri și puține fibre, prin adăugarea brânzei avem o combinație mai complexă. Carbohidrați, proteine, grăsimi, care oferă sațietate și energie. În plus, pepenele mâncat singur pe stomacul gol are un impact glicemic mare. Normal, zaharuri multe, fibre puține.
Brânza încetinește absorbția zaharurilor, ceea ce înseamnă un vârf glicemic mai mic. Este adevărat că brânza cu pepene va avea împreună mai multe calorii, dar în funcție de obiective, îți reglezi ...