Drobul de miel este preparatul nelipsit de pe masa românilor de Paște, însă puțini sunt cei care știu că acesta poate fi aliatul perfect într-o cură de slăbire. Nutriționistul Mihaela Bilic vine cu explicații clare despre ce se întâmplă în organismul nostru.
„Una-două felii de drob alături de o porţie generoasă de salată verde sau orice fel de legume este o masă delicioasă recomandată chiar şi în cura de slăbire”, scrie Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook.
Drobul este făcut din organe precum ficat, creier, inimă, rinichi, pipote sau limbă - ingrediente considerate în multe țări ca fiind „carne de mâna a doua”, dar care, spune nutriționistul, au o valoare nutritivă importantă.


Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.