Cea mai bună rețetă de spaghete milaneze. Ce ingredient secret folosesc italienii
acum 3 luni
14
Ingrediente200 gr paste2 litri de apă1 linguriță de sare350 gr ciuperci champignon2-3 linguri cu ulei de măsline2-3 căței de usturoi250 ml lapte de cocos½ linguriță cu oregano uscat½ linguriță cu busuioc uscat1 legătură de pătrunjel verdesare și piperdupă gust.Rețetă de paste cu anșoa și măsline. Secretul pentru un gust unic și o aromă intensăMod de preparare
Începe cu pregătirea ingredientelor care necesită mai mult timp de preparare. Ciupercile sunt cele care necesită mai multă atenție. Pe acestea va trebui să le cureți de impurități, apoi le ștergi cu un prosop umed și le tai în felii.
Baconul îl poți tăia în fâșii sau în cuburi mai micuțe. Curăță ceapa, clătește-o și toac-o solzișori. Rupe 2-3 frunze de busuioc și toacă-le mărunt, iar dacă folosești oregano uscat, mărunțește-l și ...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.