Ingrediente:
1 tavă suficient de mareMiel de calitate (6-8 kg), curățat de cap și gât, măruntaie și partea de jos a picioarelorSare și piper200 ml ulei200 g unt2 pahare de vin alb6-10 coronițe de usturoi verdeO căpăţână de usturoi vechiCum se preparaÎncepe prin a curăța bine carnea de miel, fără a o spăla. Folosește o țesătură uscată pentru a șterge carnea pe dinafară și un șervet udat în apă cu oțet pentru curățarea interiorului. Această etapă este importantă pentru a elimina impuritățile și pentru a păstra gustul natural al cărnii.Se pisează usturoiul și se amestecă cu sare și piper. Carnea de miel se freacă intens cu acest amestec de condimente, iar apoi se unge cu uleiul. Aceasta va ajuta la crearea unei cruste aromate în timpul coacerii.Se așază tava cu unt și ulei într-un cuptor preîncălzit. Când grăsimea începe să sfârâie, se pune mielul în tavă, cu spinarea în sus. La început, se va înteți focul pentru a sigila carnea și a forma o crustă rumenă și cr...Cea mai gustoasă friptură de miel, chiar la tine acasă: care este secretul
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/cea-mai-gustoasa-friptura-de-miel-chiar-la-tine-acasa-care-este-secretul_67e5a4a6ee6567738775ed02
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.