Mai întâi vei pregăti broccoli care necesită separarea buchețelelor de tulpină, apoi fierberea lor în apă cu sare timp de 3-4 minute, până când se pătrund ușor, dar rămân crocante.
După fierbere, scoate buchețelele de broccoli în apă rece pentru a opri procesul termic și a-și păstra culoarea verde vibrantă. Lasă-le apoi la scurs într-o sită și pregătește celelalte ingrediente.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.