Cel mai SĂNĂTOS sortiment de carne. ROMÂNII o evită, deși se găsește din belșug

acum 3 luni 42

Carnea de miel este o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate și conține o cantitate importantă de vitamine B, fier, zinc și selenium, elemente esențiale pentru sănătatea organismului. De asemenea, această carne este mai ușor de digerat decât carnea de vită și este mai puțin grasă comparativ cu cea de porc, scrie agromedia.

Mai mult, grăsimile din carnea de oaie conțin acizi grași omega-3, care au efecte benefice asupra sănătății cardiovasculare, reduc inflamațiile și sprijină funcționarea corectă a creierului.

De ce este evitată de români carnea de miel?

Unul dintre principalele motive este legat de gustul și mirosul specifice. Totodată, există și o percepție culturală conform căreia carnea de oaie este destinată mai mult sărbătorilor tradiționale sau preparatelor specifice, cum ar fi drobul...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/cel-mai-sanatos-sortiment-de-carne-romanii-o-evita-desi-se-gaseste-din-belsug_67a73ff6f5b8a97d1c56cc42

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.