Cele mai bune murături pentru dietă și sănătate. Rețete mediteraneene

acum 2 ore 9

Dacă există un aperitiv sau gustare recomandată de specialiștii în nutriție, acelea sunt murăturile (castraveciori, capere, cepe mici, vinete etc.), dar și măslinele și fructele oleaginoase. Însă ce au special murăturile? De ce sunt considerate atât de benefice?

Potrivit Organizației Consumatorilor și Utilizatorilor (OCU) din Spania, murăturile sunt legume care, după ce trec printr-un proces complex de conservare în saramură pe bază de oțet și sare, devin un aperitiv valoros în dieta mediteraneană. Acestea nu îngrașă, sunt bogate în nutrienți, conțin multă apă și foarte puține calorii — de exemplu, 100 g de castraveciori au aproximativ 12 calorii, iar cepele murate, 30, scrie Sursa: https://www.mediafax.ro/social/cele-mai-bune-muraturi-pentru-dieta-si-sanatate-retete-mediteraneene-23630187

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.