Chef Adi Hădean, sfaturi pentru murăturile perfecte. Când se pun castreveţii, ce condimente cer gogonelele şi ce trebuie să ştii neapărat despre varza la butoi

acum 2 ore 11

Chef Adi Hădean este specialist în carne, cel mai bun pe care îl are România, testat de şefi de stat şi VIP-uri mondiale, dar orice friptură este valorizată altfel cu o garnitură aleasă de murături alături.

Articolul Chef Adi Hădean, sfaturi pentru murăturile perfecte. Când se pun castreveţii, ce condimente cer gogonelele şi ce trebuie să ştii neapărat despre varza la butoi apare prima dată în Romania TV.

Sursa: https://www.romaniatv.net/chef-adi-hadean-sfaturi-pentru-muraturile-perfecte-cand-se-pun-castrevetii-ce-condimente-cer-gogonelele-si-ce-trebuie-sa-stii-neaparat-despre-varza-la-butoi_9133264.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.