Credincioșii din România au început să respecte Postul Paștelui, care se va încheia pe 19 aprilie. Acesta este considerat cel mai riguros post al anului, așa că este bine să avem la dispoziție mai multe rețete simple și gustoase. Chiftelele de ciuperci cu cartofi sunt un preparat ideal pentru această perioadă! Se prepară rapid și necesită doar câteva ingrediente simple și accesibile.
Ingrediente necesare pentru o mâncare delicioasăPentru a prepara aceste chiftele de post, avem nevoie de 250 de grame de ciuperci proaspete, 500 de grame de cartofi fierți în coajă, o ceapă, doi căței de usturoi, sare și piper după gust. De asemenea, putem adăuga jumătate de linguriță de chimen, deși acesta este opțional. În plus, ne vor fi necesari 50 ml de ulei, între două și patru linguri de pesmet și aproximativ o mână de pătrunjel verde, tocat mărunt. La final, vom avea nevoie de puțin ulei suplimentar pentru a modela chiftelele.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/chiftele-de-ciuperci-cu-cartofi-deliciul-care-va-transforma-postul-pastelui-intro-adevarata-placere_67c6f45ed840523bc921b3e8 Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.