Chiftele de post cu cartofi și ceapă verde. O rețetă de care te vei îndrăgosti
acum 3 luni
27
Ingrediente necesare: 4 cartofi mari
2 fire de ceapă verde
2 căței de usturoi
2 linguri de făină
2 linguri de pesmet
1 linguriță de sare
1/2 linguriță de piper
1 linguriță de boia dulce (opțional)
1 lingură de mărar sau pătrunjel tocat
Ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Începe prin a curăța și spăla bine cartofii. Apoi, îi dai pe răzătoarea mare și îi storci bine de apă, folosind mâinile sau un prosop curat de bucătărie. Acest pas este esențial pentru a obține chiftele care se țin bine și nu se desfac în timpul prăjirii.
Pune cartofii rași într-un bol încăpător. Toacă mărunt ceapa verde și adaug-o peste cartofi. Zdrobește usturoiul și încorporează-l în amestec. Adaugă făina, pesmetul, s...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.