Ciorba de burtă de post: o alternativă delicioasă cu un ingredient surpriză

acum 3 luni 22
Ciupercile Pleurotus, alternativa perfectă

Comparativ cu alte tipuri de ciuperci, Pleurotus au o consistență ușor fibroasă, asemănătoare cărnii, ceea ce le face ideale pentru această rețetă. Pe lângă textura lor unicată, acestea sunt o sursă valoroasă de proteine, fibre și vitamine din complexul B, având totodată proprietăți antioxidante și antiinflamatoare.

Pentru a obține cremozitatea specifică ciorbei de burtă, tofu moale, turmericul și drojdia inactivă sunt ingredientele cheie, oferind consistența smântânii clasice. Gustul acrișor este obținut din oțet de mere sau suc de lămâie, iar aroma intensă vine din usturoiul generos adăugat.

Cum se prepară?

Ciupercile Pleurotus, tăiate fâșii, se fierb împreună cu foi de dafin și alte con...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/ciorba-de-burta-de-post-o-alternativa-delicioasa-cu-un-ingredient-surpriza_67c95df2bd0f976556704ca3

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.