Hotelierii au redus drastic tarifele de cazare în timpul săptămânii, chiar dacă este plin sezon estival. În acest demers li s-au alăturat și patronii de restaurante și terase, care au venit și ei cu prețuri foarte atractive la mâncare. Unul din motive este și absența turiștilor goniți nu numai de prețuri, dar și de canicula din lunile de vârf. La fel ca în Turcia sau Grecia, vârfurile de sezon vor deveni și în România iunie și septembrie.
Într-una dintre cele mai cochete terase din Vama Veche, situată în centrul stațiunii, chiar în apropiere de mare, o ciorbă costă 10 lei. Prețul, deși atractiv pentru turiști, este mai mic de jumătatea celor din Mamaia, unde o ciorbă costă peste 25 de lei, relatează Click!.
Ciorbele de la vestita terasă, cu perișoare sau de fasole cu afumătură, costă 10 lei doar în intervalul orar 11-14.
„Unul dintre cele mai importante criterii pentru mine este identificarea și satisfacerea nevoilor clienților....