Ciulama de ciuperci, rețeta de post delicioasă a Jamilei

acum 1 ora 12

Pentru prepararea acestei rețete se folosesc două tipuri de ciuperc, champignon și pleurotus, însă pot fi utilizate orice alte soiuri preferate, proaspete, congelate sau conservate. În cazul ciupercilor de pădure, se recomandă consumul doar al celor cunoscute și sigure, pentru a evita riscurile de intoxicație. Ciupercile de crescătorie se taie în bucăți de dimensiuni aproximativ egale, pentru o gătire uniformă.

Articolul Ciulama de ciuperci, rețeta de post delicioasă a Jamilei apare prima dată în Romania TV.

Sursa: https://www.romaniatv.net/ciulama-de-ciuperci-reteta-de-post-delicioasa-a-jamilei_9242947.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.