Pescobar și-a deschis restaurant la Londra, în Camden Market, unde aproximativ 2.000 de români au stat la coadă pentru a gusta din preparate. Mulți dintre ei s-au declarat mulțumiți de ce au servit.
Antreprenorul Paul Nicolau, alias Pescobar, deține mai multe restaurante în diferite orașe din România, unde servește preparate din fructe de mare. Se laudă mai ales cu caracatița lui, care, de curând, a ajuns și la Londra.
Omul de afaceri și-a deschis restaurant în capitala Marii Britanii, în Camden Market. La Pescobar Octopus Kebap servește diferite preparate din fructe de mare, platouri cu scoici, midii, creveți, dar și celebra caracatiță, ori la farfurie, ori kebap, cu diferite sosuri și salate. Deschiderea restaurantului a avut loc recent, iar românii au făcut coadă pentru a gusta din preparatele cu fructe de mare.
Aproximativ o oră au avut de așteptat românii în fața restaurantului lui Pescobar de la Londra, chiar el plimbându-se printre ei și m...