Cu ce poți să înlocuiești zahărul, în prăjituri și nu numai. Alternative sănătoase

acum 3 luni 20
10 înlocuitori pentru zahăr în prăjituri

Înlocuirea zahărului în prăjituri poate fi necesară din diverse motive, cum ar fi preferințele dietetice, restricțiile medicale sau dorința de a folosi ingrediente naturale. Iată câțiva înlocuitori pentru zahăr în prăjituri și cum pot fi folosiți.

Miere

Mierea este varianta clasică de substitut al zahărului. Folosește ¾ cană de miere pentru fiecare cană de zahăr. Ține cont de faptul că este mai dulce decât zahărul, așa că este nevoie de mai puțină. De asemenea, deoarece mierea este lichidă, va trebui să reduci cantitatea totală de lichid din rețetă cu ¼ cană pentru fiecare cană de miere folosită.

Sirop de arțar

Siropul de arțar are același grad de îndulcire ca mierea și o textură apropiată așa că substituția se va face la fel. În acest caz, ține cont că are un gust distinctiv care poate influența aroma finală a prăjiturii.

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cu-ce-poti-sa-inlocuiesti-zaharul-in-prajituri-si-nu-numai-alternative-sanatoase_6798c143a40f485ce9173a73
Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.