Medicul nutriționist Mihaela Bilic a explicat, printr-o postare pe internet, cum ar trebui să fie ales sandvișul corect pentru a nu te îngrășa. Aceasta explică faptul că este importantă compoziția din sandviș, ea fiind cea care va face diferența între un preparat sănătos și unul care poate să pună silueta în pericol.
Mihaela Bilic a menționat faptul că, în sine, sandvișul a fost inventat în urmă cu 250 de ani. În prezent, a devenit un preparat rapid consumat atât la școală, de către elevi, cât și de adulți, la job, pe teren, în călătorii sau într-o simplă pauză de masă. Totuși, când devine un „pericol” pentru siluetă?
„Întrebarea zilei 23: Cum alegem un sandviș?
Practic, comod de transportat și de a consumat, sandvișul există într-o varietate infinită de combinații. A fost inventat acum 250 ani și constă în 2 felii de pâine între care se pune carne sau pește, mezeluri și brânzeturi, legume și sosuri.
Pentru cei vor c...