Desi nu se gateste cu carne, preparatele de post pot fi mult mai sanatoase si gustoase decat cele care contin carne. Astazi te vom invata sa prepari sarmale de post in foi de varza, sarmale care le prepara si maicutele la Manastirea Prislop.Ingrediente pentru sarmale de post:– 1 varza murata mare– 450 g ciuperci champignon– 1 morcov maricel – ras prin razatoarea fina– 1 felie mica telina rasa– 1 ceapa mare tocata fin– 130 g orez– 300 ml suc de rosii– 3 linguri pasta de rosii– 1-3 frunze dafin– 1 lingurita cimbru uscat– 1/2 legatura patrunjel verde tocat marunt– sare– piper proaspat macinat– boabe de piper– 2 crengute de cimbru– 1 praf oregano– 2-3 linguri ulei– apa fiarta
Cum se prepară sarmalele de post - rețeta măicuțelor de la Mănăstirea PrislopCalim ceapa tocata marunt in 2-3 linguri ulei pana devine sticloasa.
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cum-fac-sarmale-de-post-maicutele-de-la-manastirea-prislop-secretele-transmise-din-generatie-in-generatie_67cb0a1d244e021132356d62 Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.