Ficatul de miel este foarte bogat în colesterol și poate fi greu de digerat, dacă ai un stomac mai sensibil. Cu toate acestea, ficatul de miel pregătit dietetic nu îngrașă! În plus, el conține cantități mari de vitamine, acizi benefici și minerale, pe care nu le găsești în concentrația respectivă nici în ficatul de porc, nici în cel de pui.
Ficatul de miel combate anemia, astenia de primăvară și ajută sistemul imunitar. El este o sursă excelentă de proteine și ajută la fabricarea de celule roșii. Este benefic pentru circulația sângelui, echilibrează cantitatea de hemoglobină din sânge și contribuie la o rată normală de coagulare a sângelui. Consumat regulat, el previne apariția accidentelor vasculare, într-o dietă sănătoasă, cu un aport bogat de vitamine și minerale.
Ce preparate pot fi gătite din ficat de mielRomânii iubesc drobul din ficat și organe de miel pe care îl pregătesc în mod tradițional de Paște. Dar ficatul de miel p...