Cum repari icrele tăiate. Secretul pentru a salva acest preparat savuros

acum 7 luni 24
Cum să repari icrele tăiate

Înainte de orice, icrele trebuiesc ţinute la temperatura camerei cam 20 -30 minute pentru a reduce diferenţa de temperatura dintre ulei şi icre! Dacă icrele sunt prea apoase, trebuiesc puse într-un tifon sau strecurătoare pentru a se elimina surplusul de apă. Apoi, trebuie să ştii că icrele se bat mai uşor cu mixerul şi este şi mai puţin obositor. La început, primele 2-3 minute, icrele se bat doar cu zeamă de lămâie şi abia apoi se adaugă uleiul. Dar dacă se întâmplă că acestea să se taie, uite cum le poţi repara:

O metodă este să o luaţi de la capăt cu o porţie nouă – dar mai mică – de icre, în care să înglobaţi pe rând şi icrele tăiate.

O altă metodă presupune frecarea unui gălbenuş fiert până se face pastă. Mare atenţie, nu trebuie să pui niciun pic de ulei în ou! Când şi-a schimbat consistenţa, se adaugă icrele tăiate treptat, amestecând continuu.

Puneţi o lingură din icrele tăiate în alt vas. Turnaţi câteva picături de apă fierbinte ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cum-repari-icrele-taiate-secretul-pentru-a-salva-acest-preparat-savuros_6773c8279f66ea713e5d7862

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.