Cum să faci cei mai pufoși și aromați papanași! Cât timp trebuie frământați și care este ingredientul secret? Gospodinele adevărat știu asta

acum 3 luni 29

Alege ingredientele de calitate

Unul dintre cele mai importante aspecte ale rețetei este alegerea ingredientelor potrivite. Brânza de vaci trebuie să fie proaspătă, bine scursă de zer, pentru a evita un aluat prea moale. De asemenea, folosește ouă de casă pentru un plus de culoare și aromă.

Cum faci un aluat pufos

Pentru a obține un aluat aerat și ușor, evită frământarea excesivă. Un aluat prea lucrat va face papanașii denși. Adaugă o linguriță de smântână sau iaurt pentru o textură mai fină. De asemenea, un praf de bicarbonat de sodiu sau praf de copt ajută la creșterea aluatului.

Ai grijă cum îi prăjești

Uleiul trebuie să fie bine încins, dar nu excesiv de fierbinte. Ideal este să prăjești papanașii la foc mediu, pentru a le permite să se rumenească frumos la exterior, dar să rămână moi la interior. Testează temperatura u...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/cum-sa-faci-cei-mai-pufosi-si-aromati-papanasi-cat-timp-trebuie-framantati-si-care-este-ingredientul-secret-gospodinele-adevarat-stiu-asta_67a4dde5c0d62173e1782402

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.