Cum să faci croissant acasă, ca un profesionist. Rețetă artizanală pentru un mic dejun ca la Paris

acum 7 ore 8
Să faci un croissant de la zero nu e o simplă joacă de weekend, ci o inițiere lentă într-un mod de a fi. E ceva ce înveți cu mâinile, dar mai ales cu timpul. Iar dacă vrei să-l înțelegi cu adevărat, trebuie să începi de la aluatul crud, cu toate imperfecțiunile și promisiunile lui.

Sursa: https://adevarul.ro/stil-de-viata/bucatarie/cum-sa-faci-croissant-acasa-ca-un-profesionist-2457131.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.