Cum să gătești dovleceii. Rețeta unei garnituri savuroase. Se prepară repede și poate fi consumat și ca aperitiv

acum 2 luni 21
Ingrediente:1 kg dovlecei cruzi1 ceapă roșie sau galbenă1 cățel de usturoi150 gr telemea de vaci150 gr cremă de brânză cu verdeață50 gr parmezan răzuit8-10 frunze de busuioc3 ouă de mărime medie150 gr smântână de consum130 gr făină10 gr praf de copt50 gr unt + 1 linguriță ulei1/4 linguriță de nucșoară măcinatăsare și piper (după gust).Mod de preparare

Începe cu pregătirea dovleceilor care necesită o etapă de deshidratare. În acest interval de timp, poți pregăti celelalte ingrediente necesare preparării rețetei de budincă de dovlecei cu brânză și busuioc.

Pașii de pregătire a dovleceilor

Spală bine dovleceii și șterge-i cu prosoape de hârtie absorbante. Taie dovleceii în rondele de 3-4 mm grosime sau în cuburi mici.

Așază bucățile de dovlecei una lângă alta pe o suprafață plană. Presară sare fină peste ele și lasă-le la deshidratat timp de 12-15 minute.

Apoi le presezi bine cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta tot lichidul format la suprafața acestora.

Pașii de...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cum-sa-gatesti-dovleceii-reteta-unei-garnituri-savuroase-se-prepara-repede-si-poate-fi-consumat-si-ca-aperitiv_67b43b20a9962d33867ca9c2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.