Cum să gătești friptura perfectă de Crăciun. Sfaturi simple de la un bucătar cu stele Michelin

acum 2 ore 4

Friptura este unul dintre felurile care adună familia la masă de Crăciun, dar și unul dintre cele care îi sperie pe mulți când vine vorba de gătit. Un bucătar cu stele Michelin explică pentru kurier.at, pe înțelesul tuturor, ce trebuie să faci ca friptura să iasă fragedă și gustoasă.


De ce friptura sperie mulți oameni


Friptura este considerată mâncarea de sărbătoare prin excelență, fie că vorbim de Crăciun sau de mesele festive de duminică. Deși pare complicată, pregătirea ei are la bază câteva reguli simple, spune Wolfgang Müller, măcelar calificat și bucătar premiat cu stele Michelin, care organizează de ani buni ateliere dedicate gătitului cărnii.


De-a lungul timpului, friptura a devenit mai mult decât un fel de mâncare. Este o tradiție, un moment special și un simbol al mesei în familie. Wolfgang Müller își amintește că apariția fripturii pe masă era un eveniment în sine.


„Când bunica sau mama ieșeau din bucătărie cu friptura de dumi...

Sursa: https://www.libertatea.ro/lifestyle/cum-fac-friptura-perfecta-craciun-sfaturi-bucatar-stele-michelin-5563910

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.