Cum se fierb, de fapt, pastele. Trucul care le face mai bune ca la restaurant și pe care puține gospodine îl cunosc
acum 3 luni
22
Cum se fierb pastele
Pastele sunt un preparat specific italienesc, astfel că italienii știu exact cum să le pregătească pentru a avea un rezultat wow. Există o mulțime de rețete, însă cel mai important lucru este fierberea pastelor. Așadar, specialiștii recomandă un vas încăpător și mare, în care adăugăm 4-6 litri de apă la o pungă de paste de aproximativ un kilogram.
De ce este nevoie de o asemenea cantitate de apă? Ei bine, trebuie să știți că în acest fel, pastele nu se vor lipi și vor căpăta o textură moale. Atenție! Bucătarii de excepție spun că pastele trebuie adăugate în oala după ce apa a ajuns în punctul de fierbere, și nu înainte.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.