Dacă îți plac creveții, dar nu știi cum să îi gătești, încearcă rețeta de creveți cu usturoi. Este o rețetă rapidă ce pune în valoare gustul dulce și ușor sărat al creveților, completat de intensitatea usturoiului și finețea uleiului de măsline. Un strop de lămâie și pătrunjel proaspăt adaugă prospețime, transformând preparatul într-un deliciu potrivit atât pentru o cină elegantă, cât și pentru un prânz rapid.
Ingrediente3 căței de usturoi2 linguri de ulei de măsline30 g untsucul de la 1/2 lămâiepătrunjel proaspătsare și piper după gust1/2 linguriță fulgi de ardei iute.Mod de preparareDacă folosești creveți congelați, decongelează-i în apă rece timp de 15-20 de minute, apoi tamponează-i cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Cum prepari creveți cu usturoiÎnainte de a aprinde aragazul pentru prepararea creveților, pregătește toate ingredientele pentru a le avea la îndemână. Curăță creveții, dacă nu sunt deja curățați și lasă-i deoparte. Curăță ust...