Cum trebuie să păstrezi cafeaua ca să nu-și piardă aroma. Este foarte important să faci asta

acum 2 luni 23

Cafeaua măcinată este un ingredient esențial în rutina zilnică a multor oameni. Păstrarea acesteia în condiții adecvate este esențială pentru a-și păstra aroma intensă și gustul proaspăt. Din păcate, cafeaua este un produs delicat, care își pierde rapid din prospețime și din proprietăți, mai ales când nu este depozitată corect. Descoperă și tu cum trebuie să păstrezi cafeaua ca să rămână aromată. Află ce spun specialiștii.

Pentru a păstra cafeaua măcinată în cea mai bună formă, este important să înțelegi cum factorii externi, cum ar fi umiditatea, aerul, lumina și căldura, pot influența calitatea sa. În primul rând, cafeaua trebuie păstrată într-un recipient etanș, care să împiedice contactul.

Oxigenul este principalul vinovat pentru pierderea rapidă a aromei cafelei, potrivit Simplyrecipes.com. Acesta provoacă oxidarea compușilor esențiali din cafea, ceea ce duce la o aromă mai plată și mai puțin intensă.

Astfel, pentru a preveni acest lucru, cel mai bine este să ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/cum-trebuie-sa-pastrezi-cafeaua-ca-sa-nusi-piarda-aroma-este-foarte-important-sa-faci-asta_67b2e9fe18a02831cb1ea9a2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.