De ce piureul de cartofi e mai bun la restaurant. Cum îl poţi face la fel de gustos acasă, trucul ştiut doar de marii bucătari
acum 1 ora
7
Un piure reușit este fin, cremos și gustos, exact cum îl găsești în restaurante. Acasă, de multe ori, iese prea amidonos sau lipicios. Bucătarii profesioniști au însă câteva secrete simple pentru un rezultat perfect.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.