De ce trebuie să pui sare și scorțișoară în cafeaua măcinată. Trucul pe care doar barista îl cunosc

acum 3 luni 35

Iubitorii de cafea știu să aleagă una de bună calitate și chiar să o prepare la ei acasă. Astăzi vom explica de ce este recomandat să se adauge în cafeaua măcinată sare și scorțișoară.

Pont: adaugă sare și scorțișoară în cafea pentru un gust demențial 

Deși poate părea ciudat, este recomandat să adaugi sare și scorțișoară în cafeaua măcinată. În acest fel se atenuează gustul amărui, iar scorțișoara oferă o aromă mult mai plăcută băuturii noastre, devenind și mai gustoasă. 

Ce se întâmplă dacă bei cafeaua dimineața 

Asupra orelor indicate la care ar trebui să se bea cafeaua există nenumărate controverse. Anumite studii susțin că nu dimineața ar trebui să bem cafeaua și că există anumite riscuri asupra sănătății. De asemenea, altele susțin total contrariul. Un studiu publicat în revista „European Heart Journal”, a vorbit pe marginea acestui subiect.

Citește continuarea Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/de-ce-trebuie-sa-pui-sare-si-scortisoara-in-cafeaua-macinata-trucul-pe-care-doar-barista-il-cunosc_67c1872437afb04b2d7f8fbb

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.