Debutul în producție a început cu transformarea fierului vechi din Secția de magiun și deshidratate din Topoloveni, în utilaje performante. Magiunul din prune, cu o rețetă autentică din anii 1914, produs prima dată la Topoloveni,a fost locomotiva care a condus- conduce și acum- parcursul acestui sfert de secol de la primul cazan cu prune până la cele peste 50 alimente Topoloveni.
Deviza noastră, a întregului colectiv, este respectul pentru sănătatea consumatorului și consumul la masă,împreună mai multe generații. Aceasta înseamnă că la noi NU există zahăr adăugat, aditivi. Succesul a început imediat prin recunoașterea magiunului din prune,în anul 2002 drept " Cel mai bun din România" de către UGIR.
Premiul ne-a încurajat să continuăm. Astfel am participat la concursuri internaționale unde am obținut Două Steluțe de Aur Michelin, Cel mai bun Gust din Anglia, Certificarea cu Cod Operator NATO în urma multiplelor analize realizate la laboratoare acreditate NATO. Pentru noi,...