Delicatesa uitată a gastronomiei românești. Era mândria oricărei bucătării boierești iar gustul său l-a vrăjit și pe Shakespeare

acum 2 ore 61
Un cocoș castrat a ajuns să fie un adevărat „caviar” al grastronomiei românești. Poartă numele de clapon și are o carne deosebit de fină și delicioasă. Înainte era servit mai ales la mesele boierești, pe baza unor rețete care ar înebuni de poftă până și pe cei mai mofturoși.

Sursa: https://adevarul.ro/stil-de-viata/magazin/delicatesa-uitata-a-gastronomiei-romanesti-era-2470122.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.