În perioada 15–16 noiembrie 2025, stațiunea Băile Felix, din județul Bihor, va deveni capitala gastronomiei autentice, găzduind ediția a XII-a a festivalului-concurs „D’ale porcului - Turul Campionilor”.
Cei mici învață să facă cârnați
Sâmbătă, 15 noiembrie, în cadrul evenimentului „D’ale porcului”, cei mici sunt invitați să participe la o activitate special gândită pentru ei: atelierul de făcut cârnați!
Pe baza unei înscrieri prealabile, copiii vor avea ocazia să pregătească, chiar cu mâinile lor, câte o bucată de cârnaț de aproximativ o jumătate de metru, pe care o vor putea lua acasă, se menționează pe pagina de Facebook a concursului.
Micii mezelari vor fi îndrumați pas cu pas de chef Ciprian Copos și Kiss Krisztian, reprezentanți ai echipei MAXIMVS D’ORO by chef George Furdui. Atelierul are ca scop să ofere o experiență autentică, distractivă și educativă, menită să apropie tânăra generație de valorile gastronomiei românești.
Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/doi-chefi-din-oradea-vor-invata-copiii-sa-faca-carnati-la-concursul-dale-porcului-5517863
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.

acum 2 saptamani
8























English (US) ·
Romanian (RO) ·