Drob de pui, vedeta de pe masa de Paște. Rețetă simplă pentru orice nivel de experiență în bucătărie
acum 1 luna
13
Iată o rețetă adaptată pentru cei care vor să combine gustul autentic cu un timp de preparare scurt și ingrediente accesibile. Fie că ești începător în ale gătitului sau deja expert, această versiune de drob va cuceri orice invitat.
Ingrediente necesare:
500 g ficăței de pui
1 piept de pui
5 ouă
1 ceapă
1 cățel de usturoi
2 linguri de grăsime de pasăre sau ulei
Sare și piper, după gust
Condimente pentru pui (opțional)
1 legătură de mărar
1 legătură de pătrunjel
Mod de preparare:
1. Fierberea cărnii:
Ficățeii și pieptul de pui se fierb împreună în apă cu sare, timp de aproximativ 30 de minute. Dacă dorești, poți adăuga și inimi sau pipote pentru un gust mai bogat.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.