După 25 de ani de anonimat și deghizări spectaculoase, cel mai temut critic culinar își arată chipul

acum 8 ore 10
Timp de un sfert de secol, restaurantele din Washington au trăit cu o teamă tăcută: aceea că printre clienți s-ar putea afla Tom Sietsema, criticul culinar care a ridicat și prăbușit cariere, meniuri și reputații. După 25 de ani de anonimat riguros, jurnalistul de la The Washington Post a decis să renunțe la mască – la propriu și la figurat.

Sursa: https://ziare.com/sua/critic-culinar-deghizari-restaurante-1969344

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.