Iahnie de fasole de post ca la mama acasă. Rețeta simplă și delicioasă de care te vei îndrăgosti
acum 3 luni
24
Tot ce trebuie să faci este să urmezi indicațiile de mai jos, iar la final vei obține cea mai bună iahnie de fasole de post cu care îi vei da gata chiar și pe cei mai mofturoși.
Ingrediente
400 g fasole 3 cepe roşii 3-4 căţei usturoi boia dulce şi iute cimbru 1 foaie dafin 4 linguri pastă de roşii 3-4 linguri ulei
Mod de preparare:
Pentru început se alege fasolea, se spală în câteva ape şi apoi se lasă de seara până dimineaţa să se înmoaie. A doua zi se scoate şi se pune să fiarbă în 2-3 ape, pentru a elimina toate toxinele. După ce a fiert şi bobul este moale, dar întreg, se pune să se scurgă în sită.
În acest timp, se taie ceapa solzişori, usturoiul se pisează şi se pun să se călească într-o cratiţă cu ulei. Când ceapa a devenit sticlo...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.