INGREDIENTUL secret al bucătarilor care oferă o culoare aurie apetisantă peștelui prăjit. Ce trebuie să pui în mălai înainte

acum 1 ziua 7
Un truc simplu poate transforma complet gustul peștelui prăjit. Adăugarea unui ingredient banal în mălai. Acesta oferă preparatului o textură crocantă, o culoare aurie apetisantă și împiedică absorbția excesivă a uleiului. Fie că alegi păstrăv, biban, caras sau somon, acest truc culinar dezvăluit de către pescari îți va transforma preparatul într-o rețetă crocantă, aromată și […]

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/ingredientul-secret-al-bucatarilor-care-ofera-o-culoare-aurie-apetisanta-pestelui-prajit-ce-trebuie-sa-pui-in-malai-inainte-20529620

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.