Leacul perfect pentru mahmureală, dezvăluit de Horia Vîrlan. Cum se prepară ciorba de potroace, ideală în zilele de după sărbători

acum 1 luna 33

Această rețetă, simplă și gustoasă, conține tot ce ai nevoie pentru a combate efectele neplăcute ale exceselor, fiind soluția ideală pentru a începe ziua cu dreptul după petreceri sau mese îndelungate.

"Anul acesta m-am horărât să fac ciorbă de potroace. Am un curcan mare de la țară. Ciorba de potroace o fac din aripi, pe care le tai bucăți mici cu satârul, ca să fiarbă bine, și o parte din spinare. Pe spate există două căușe unde este carne moale numită medalion. O scot, o tai bucăți și le pun și pe alea. O să fierb și pipota curcanului. Fierb totul la temperatură joasă. Când începe să facă spumă, spumez cu mare grijă. E foarte important să spumăm supa care fierbe, pentru a fi foarte clară la final. Cu o pensulă și un pic de apă șterg marginea oalei, pe care se depune mizerie care se întărește și se arde pe oală.

După vreo oră jumate - o oră și 45 de minute (în cazul curcanului n.r.) e momentul să aduc zarzavatul: ciorbă, morcov, albitură, le tai cubulețe și las să fiar...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/leacul-perfect-pentru-mahmureala-dezvaluit-de-horia-virlan-cum-se-prepara-ciorba-de-potroace-ideala-in-zilele-de-dupa-sarbatori_680656b317b32c579b6db3e2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.