Majda Aboulumosha a povestit cum prepară cel mai bun cozonac de Sărbători. Ingredientul special pe care îl folosește

acum 1 ora 4

Dacă ai în plan să impresionezi anul acesta invitații de la masa de Crăciun, ar fi bine să încerci această rețetă specială de cozonac. Majda Aboulumosha te învață cum să pregătești cel mai îndrăgit desert festiv, cu umplutură de cacao și ciocolată.

Cozonacul este „vedeta” incontestabilă a Sărbătorilor. Mirosul de aluat cald, dar și aromele de nucă sunt semne că se apropie Crăciunul, de asta gospodinele se întrec în rețete care mai de care mai ingenioase și gustoase.

Rețeta Majdei Aboulumosha de cozonac

Majda Aboulumosha propune o variantă irezistibilă, creată special pentru cei care iubesc ciocolata și care nu vor să renunțe nici  la gustul tradițional de nucă și cacao.

Ingrediente

Pentru maia:

50 g drojdie proaspătă / 25 g drojdie uscată
1 linguriță zahăr
50-70 ml lapte călduț

Pentru aluat:

1,2 – 1,2 kg făină albă tip 000
290 g unt 80% grăsime
200 ml lapte ...

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/majda-aboulumosha-a-povestit-cum-prepara-cel-mai-bun-cozonac-de-sarbatori-ingredientul-special-pe-care-il-foloseste-20749561

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.