Românii consumă tot mai multe mezeluri, cârnații și salamul fiind „vedetele” din farfurie, alături de șuncă, parizer și crenvurști, produse pe care mulți le cumpără pentru că sunt mai ieftine decât carnea proaspătă. Conform celor mai recente date oficiale, citate de Știrile Pro TV, ar fi vorba de un consum lunar de 1,2 kilograme de mezeluri, mai ales că sunt mai ieftine decât carnea proaspătă, gustoase și practice.
Dar, tocmai în acest context, medicii avertizează că un consum prea mare și des de mezeluri aduce riscuri pentru sănătate. De exemplu, un sendviș cu pâine albă, salam, brânză și unt poate avea 400 de calorii.
„Problema întregii lumi este că se mănâncă cu prea multă grăsime, se mănâncă cu prea multă sare și atunci riscurile sunt și ele foarte mari. Din păcate, suntem pe locul 1 la decesul prin b...

acum 3 ore
11




















English (US) ·
Romanian (RO) ·