Otrava care ni se servește în restaurante. O porție are până la 14 aditivi și 40 de grame de sare

acum 5 luni 24
InfoCons a făcut un studiu cu privire la ingredientele și valorile nutriționale ale preparatelor din categoria „Ciorbe ce se comercializează în restaurante” și a descoperit ciorbe cu până la 14 aditivi și 38,8 grame de sare pe porție.
Citește mai departe...

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/otrava-care-ni-se-serveste-in-restaurante-o-portie-are-pana-la-14-aditivi-si-40-de-grame-de-sare_3520559.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la sp1.rss.news@gmail.com și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.